Yoga lessen – Stichting Yoga Zwolle

We nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken en zelf te ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen.

Stichting Yoga Almelo

De Stichting Yoga Zwolle is een organisatie zonder winstoogmerk en staat voor kwaliteit en toegankelijkheid. Dat doen we al meer dan 40 jaar! We nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken en zelf te ervaren wat Yoga voor jou kan betekenen.

Betaalbaar voor iedereen

We bieden betaalbare lessen voor iedereen. Onze yogalessen zijn aangepast aan de westerse mens, nuchter, zonder enige hang naar competitie of zweverigheid. Onze aanpak is praktisch, gericht op toepassing in het dagelijks leven, in een sfeer waar ieder zichzelf kan zijn. De lessen worden gegeven op verschillende dagen op goed bereikbare locaties in Zwolle.

Hatha Yoga

Stichting Yoga ZwolleOnze reguliere lessen behoren tot de Hatha Yoga.
Het fysieke aspect: het doen van lichamelijke oefeningen is in deze vorm de belangrijkste ingang. Ook onze Yoga en Adem en is een vorm van Hatha Yoga.
De Mindfulness Yoga heeft een ander accent, daarin neemt de meditatie een belangrijke plaats in. De Hatha Yogalessen zijn geschikt voor iedereen. Jong of ouder, stram of lenig…je oefent op je eigen niveau. Het wekelijkse uurtje yoga is een uurtje voor jezelf.

Mindfulness Yoga

Vereniging Yogadocenten NederlandMindfulness is het vermogen om je aandacht te richten op je ervaring in het huidige moment, zonder te oordelen. In de Mindfulness Yoga oefenen we dit in verschillende soorten meditaties en tijdens de yoga-oefeningen.

De meditaties zijn basisoefeningen uit de mindfulnesstraining zoals ontwikkeld door Jon Kabatzinn: zoals meditatie op de adem, op lichamelijke gewaarwordingen, op geluid, op gedachten en naar aanleiding van een beeld.

De rest van de les is opgebouwd zoals een reguliere Hatha Yoga les. Het gaat dan meer om een accentverschil. De houdingen worden wat langzamer en met volle aandacht uitgevoerd. We werken aan het ontwikkelen van een vriendelijke, accepterende houding ten opzichte van jezelf.

De cursus is geschikt voor cursisten die al eerder een mindfulnesstraining hebben gevolgd of yoga ervaring hebben. Maar ook als je wilt kennismaken met mindfulness-meditatie en yoga ben je welkom.

 

Informatie
Wanneer elke woensdag (avond)
Aanvang 18:30 - 19:30 uur
19:30 - 20:30 uur
20:45 - 22:00 uur (Mindfulness Yoga)
Deelname Klik hier (opent nieuwe pagina)
Contact Secretariaat Stichting Yoga Zwolle
Info Informatie en aanmelden via de website
Website klik hier
Inschrijven klik hier

   Informatie

Multifunctioneel centrum de Bolder
Dobbe 29
8032 JW Zwolle
Telefoon: 038-4539867
Openingstijden
  • maandag t/m donderdag 9.00 - 23.00
  • vrijdag 9.00 - 17.00

   Agenda

Helaas, er zijn geen aanstaande aktiviteiten