aa-landen-loop-2015-2Voor de Aa-Landenloop is het altijd weer hopen dat het weer meezit en dat was dit jaar zeker het geval. Meer dan 1000 deelnemers van jong tot al redelijk op leeftijd hadden zich weer helemaal opgemaakt voor dit jaarlijks terugkerende event.

Mooi weer speelde positieve rol

Dankzij het mooie weer en de prima organisatie hebben alle lopers en het het in grote getale aanwezige publiek kunnen genieten van een geslaagde Aa-Landenloop. Het startschot klonk vroeg op de avond als eerste voor de allerjongsten onder de deelnemers maar zij deden in enthousiasme en inzet niet onder voor de gerenommeerde lopers die later op de avond werden weggeschoten.

Meer deelnemers dan vorige jaren

Elk jaar weet de Aa-Landenloop meer deelnemers aan zich te binden. Dit heeft zeker te maken met de goede organisatie en de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers. De Bolder organiseert de Aa-Landenloop in samenwerking met atletiek vereniging PEC. Volgend jaar hopen de organisatoren op een nog grotere deelname. Het bijzondere van de Aa-Landenloop is dat het sport, gezelligheid en een ontspannen sfeer op een perfecte wijze weet te combineren.

Foto’s van de Aa-Landenloop 2015 kun je hier vinden: link.

Hier kun je de website van de Aa-Landenloop bekijken: link.