Vrijdag 19 mei 2017 was het weer zover, vele hardlopers vonden de weg naar de Bolder.

De vierde editie van de Aalandenloop stond weer op het programma.

De Bolder en AV PEC1910 slaan deze dag de handen ineen voor een waar hardloopfestijn in de wijk Aa-landen.

De Aalandenloop is een hardloopfestijn geworden met alles erop en eraan.

Elk jaar groeit het aantal deelnemers, deze keer kwam het aantal boven de 1000 lopers uit.

 De Bolder, AV PEC1910, de vele vrijwilligers en de sponsoren zorgden ervoor dat het de deelnemers van deze vierde editie aan niets ontbrak.

In de iets mindere weersomstandigheden dan de voorgaande edities werd er gestreden om de podiumplaatsen, maar vooral ook voor persoonlijk succes.

Meerdere persoonlijke records werden verbroken en aangescherpt.

Ook dit jaar weer een muzikale omlijsting van onze huisband de Neighbours Blues Band.  Deze was uiteraard weer van de partij om het festijn buiten en daarna binnen muzikaal compleet te maken en de deelnemers naar de finish toe te rocken.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/home/deb60685/domains/bolder.nl/public_html/wp-content/themes/bolder/nggallery/gallery-bootstrap.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”20″]