[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nieuwe poster van de Bolder, Zwolle

Nieuwe website

In de zomervakantie hebben wij niet stil gezeten. Er is hard gewerkt aan de nieuwe website, waarvan wij hopen dat het bij een ieder in de smaak zal vallen.

Wij hebben vooral geprobeerd om er een website van te maken waar het gaat om de mens en de activiteiten rondom de Bolder. Daarbij is veel aandacht besteed aan kleur, veel beeld materiaal en zoveel mogelijk informatie over alles wat de Bolder te bieden heeft.

Hiernaast zien jullie ook de nieuwe poster van de Bolder. Wij vinden hem zelf erg mooi en het ontwerp is van Leonie Meekers.

Verbeteringen? Laat het ons weten.

Het is best mogelijk dat we nog wat zijn vergeten en daarom hopen wij dat jullie het niet zullen nalaten om verbeteringen aan de website aan ons door te geven. Ook staan wij open voor nieuwe ideeën voor onze nieuwe website.

Werkzaamheden binnen de Bolder

Karlo, Frank en Lars zijn zijn tijdens de vakantie nog druk geweest om een aantal kleine renovaties uit te voeren aan ons wijkcentrum. Zo is er flink de kwast ter hand genomen en heeft menige wand weer een frisse look gekregen. De vloeren zijn weer grondig geschrobt en dit alles heeft er voor gezorgd dat we er voor het nieuwe seizoen helemaal klaar voor zijn.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1439595030464-e2b35fe2-3d7a-5″ include=”1377,1375,1374″][/vc_column][/vc_row]