De Bolder is er weer helemaal klaar voor

Vanaf maandag 17 augustus gaat de Bolder weer open. Hopelijk heeft iedereen dan weer een fijne vakantie achter zich en weer volop zin in alles wat de Bolder heeft te bieden. Ook voor het nieuwe seizoen hebben wij weer ons best gedaan om de Bolder er weer pico bello uit te laten zien en weer fris van start te gaan.

Het grote verschil met het vorige seizoen is dat het Stichting Wijk Team Noord nu permanent tijdens kantoor uren in de Bolder aanwezig is. Meer informatie hierover kun je hier lezen.

Activiteiten bij de Bolder

Niet alles verandert natuurlijk. Een aantal knallers komen ook dit jaar weer voorbij om te beginnen bij de Open Dag van de S.W.A. op 19 september. Ook Sinterklaas met zijn knechten zullen dit jaar de allerkleinsten bij de Bolder weer bezoeken. In januari zal ook de carnavalsvereniging “de Gleuvenskoevers” de Bolder weer op stelten zetten.

Koningsfeest

Koningsfeest bij de Bolder

Koningsfeest bij de Bolder

Groot feest is het ook als we op 26 april weer het Koningsfeest vieren met veel muziek, vrijmarkt en dans. Volgend jaar mei kan er weer volop worden gerend rondom de Bolder tijdens de Aa-Landenloop, waarbij wij verwachten dat het aantal deelnemers wederom explosief zal stijgen.

Verenigingen en clubs

De Bolder huisvest al jaren aan vele verenigingen en clubs. Er wordt een breed programma aan sport, spel en ontspanning aangeboden. Ook zullen er zeker een aantal cursussen worden gegeven. Het programma zal binnenkort op deze website worden bekend gemaakt.

Meer informatie