Corrie ten Hoove vervangt Mien Diender

Sinds 1 november 2015 is er een nieuwe ster in het beheerdersteam van de Bolder. Na een korte inwerkperiode heeft Corrie het beheerdersstokje overgenomen van Mien Diender die van haar welverdiende pensioen gaat genieten.

Corrie is geen onbekende in de Bolder, al jaren is zij op de dinsdagavond aanwezig als orkestmoeder van jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Doordat Corrie wekelijks in de Bolder aanwezig is heeft zij een goed beeld van wat de werkzaamheden zoal kunnen zijn. Meerdere malen heeft Corrie aangegeven dat werken in de Bolder echt iets voor haar zou zijn. Hoe mooi kan het dan ook zijn dat wanneer er een plekje vrij komt in het beheerdersteam  de invulling al vast staat voordat ook maar iemand het eigenlijk in de gaten heeft.

Onze Corrie

Corrie is makkelijk in de omgang en door iedereen zeer benaderbaar, daarom kost het haar geen enkele moeite gasten binnen de Bolder met raad en daad bij te staan. Met recht kunnen we nu al spreken van Onze Corrie. we hopen dat ze voor lange tijd met veel plezier werkzaam zal zijn in de Bolder.