jamie_nadema

Even voorstellen: Jamie Nadema

Vanaf deze week loopt Jamie Nadema stage bij de Bolder. Zij is 18 jaren jong en doet de opleiding voor facilitair leidinggevende aan het Deltion College in Zwolle. Deze opleiding is voor haar de opstap naar een leidinggevende functie in de facilitaire dienstverlening. Hoewel ze nog niet precies weet hoe haar carrière pad zal lopen, hoopt zij na haar studie een baan te vinden in de ondersteunende dienstverlening.

Binnen de Bolder gaat Jamie zich naast een aantal kerntaken, zich vooral bezig houden met de horeca en is zij dagelijks aanwezig en voor de bezoekers van de Bolder regelmatig achter de bar in de ontmoetingsruimte te vinden.

Eerste indruk

De eerste indruk die de Bolder op Jamie maakt is uitermate positief. Zij vindt het erg gezellig en geniet vooral van de goede sfeer en de leuke mensen. Ze houdt van het omgaan met mensen en voor een goed gesprek maakt ze graag even tijd.

Gezellig

Jamie zegt over haarzelf dat zij een gezellige, leuke meid is die in haar vrije tijd zich graag bezighoudt met paardrijden, winkelen en iets leuks doen met haar vriendinnen.