Op deze dag  kwamen Star Trek fans bij elkaar om hun hobby te delen. The Flying Dutch heeft een middag vullend programma met o.a. handelaren, een quiz, Star Trek (bord)spellenhoek, een demonstratie van het PC spel Empty Epsilon en kun je meehelpen met het bouwen van een Borg cube.

In 1966 werd  de sciencefiction serie Star Trek voor het eerst te op televisie uitgezonden,  één van ’s werelds meest invloedrijke TV series.  Geplaatst in een positieve toekomst voor de Aarde,  waarin de mensheid zich heeft verenigd, reisde de bemanning van de USS Enterprise door de ruimte en beleefde allerlei spannende avonturen. Captain Kirk, Spock en Scotty werden iconische namen en over de gehele wereld bekend.  In 2017, meer dat 50 jaar na de eerste TV uitzending leeft deze serie nog steeds. In september is de 7e Star Trek TV serie in première gedaan.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”24″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”/home/deb60685/domains/bolder.nl/public_html/wp-content/themes/bolder/nggallery/gallery-bootstrap.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”20″]